Naše farma, kde chováme jeleny a daňky, má rozlohu téměř 50 hektarů a nachází se v nádherné jihočeské krajině na samém okraji Jindřichova Hradce.  Protože k našim zvířatům přistupujeme zodpovědně, a zastáváme postoje našich předků, kteří ctili pravidlo, že poražené zvíře se má zpracovat celé, rozhodli jsme se v dubnu roku 2018, že si založíme vlastní výrobu na zpracovávání námi chovaných zvířat.

Na farmě nepoužíváme žádnou chemii. Zvířata žijí v prostředí jim zcela přirozeném, kde se krmí pouze trávou, kterou napasou a senem pocházejícím z našich luk. V zimě je přikrmujeme zrním od místních zemědělců a kaštany nebo žaludy z naší honitby.

Rádi bychom změnili zažitou představu lidí, že se má jíst maso jelenů a daňků pouze na podzim. Naše zvířata sledujeme od narození, a proto když přijde jejich čas, což je maximálně do dvou let a úplně mimo sezonu, tak víme, že je jejich maso kvalitní, jemné a pouze se svoji charakteristickou vůní, nikoliv s nepříjemným zápachem, který mnoho lidí od konzumace zvěřiny odrazuje. To, proč je naše maso voňavé, je i ten, že máme zvířata z farmového chovu, a proto se na nás nevztahuje sezóna odstřelů u zvěřiny, která bohužel vychází i na říjné období. Věříme, že díky výše popsanému přivedeme k tomuto zdravému masu, které je téměř bez tuku, více lidí hledajících gurmánské zážitky.

K naší farmě patří také penzion s restaurací, který se nachází v prostorách bývalého mlýna ze 16. století. Pokud tedy budete chtít přijet do míst, která učarovala i takovému ctiteli krásna, jakým byl Karel Čapek, přijeďte, rádi Vás uvidíme.